Ostoskorisi on tyhjä.

Oxford Blue: Öljykangastakin hoitovaha

19,90 €
Väri: 
Valkoinen
Koko: 
one size
-+
Tuotekuvaus: 

Oxford Blue öljykankaan hoitovaha 250ml purkissa.
Valmistettu Englannissa.

Öljykankaan hoito-ohjeet

Oxford Blue öljykangastuotteet on valmistettu perinteitä vaalien Englannissa parhaista englantilaisista British Millerain -kankaista.

Öljykangastuotteiden säänkestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen. Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos takki on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa jossa ilma pääse kiertämään.

Uudelleenkäsittely

Suosittelemme että vaate käsitellään uudelleen vähintään joka toinen vuosi tai useammin jos kangas näyttää kuivalta. Puhdista vaate ennen käsittelyä. Uudelleenkäsittelyssä on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin alueisiin: olkapäiden ja niskan saumat, selän ja hihojen saumat sekä kuluneet tai kuivuneet osat (esim. taitekohdat).  Tuotteen on oltava puhdas ja huoneenlämpöinen kun uudelleenkäsittely suoritetaan.

Purkkivaha

Lämmitä varovasti vahapurkki vedessä kunnes vaha on nestemäistä. Levitä vaha tasaisesti nukkaamattomalla kangaspalalla tuotteeseen ja ripusta henkariin vetäytymään vuorokaudeksi.