Ostoskorisi on tyhjä.

Brändit

Parajumpers

Parajumpers

Vuonna 2005 perustettu  italialainen Parajumpers vaatemerkki on saanut inspiraationsa Yhdysvaltain ilmavoimien pelastusryhmä Pararescue Jumpersista, jonka mukaan merkki myös nimettiin. Pelastusryhmä on koulutettu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa.  APE & Partners & Massimo Rossetin  tavoitteena oli luoda erittäin lämmin takki, jonka tärkein ominaisuus olisi sen toiminnallisuus.  APE & Partners ja Massimo Rossetti ottivat vaatimattomaksi tavoitteekseen suunnitella täydellisen takin. 

Parajumpers on tarkka siitä että heidän käyttämänsä turkikset tuotetaan kestävästi ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Naisten malliston turkikset ovat Suomessa tuotettua Saga Fursin suomensupia ja miesten mallistossa Pohjois-Amerikan luonnonvaraista kojoottia.  Kaikki untuva jota Parajumpers käyttää tuotteissaan on saatu sivutuotteena elintarviketuotantoa varten kasvatetuista eläimistä ja eikä sitä ole saatu elävistä eläimistä.

Sail Racing

Sail Racing

Sail Racing on innovatiivinen vaatevalmistaja, joka on erikoistunut purjehtijoille sekä vapaa-aikaan että äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltuihin, huippulaadukkaisiin vaatteisiin.

Sail Racingin tarina alkoi vuonna 1977, kun joukko aktiivisia ruotsalaisia purjehduksen harrastajia päätti perustaa yrityksen, joka suunnittelisi ja valmistaisi heidän vaatimuksiaan  vastaavia vaatteita. Toimintansa alusta lähtien Sail Racing on pitänyt johtoajatuksenaan suunnittelijoiden, aktiivikäyttäjien ja materiaalitoimittajien yhteistyötä, jotta tuotteet vastaisivat vaativimpienkin käyttäjien tarpeita ja seuraisivat myös muodin virtauksia.

Henri Lloyd

Henri Lloyd

Henri Lloydin, alkuperäisen brittiläisen purjehdusbrändin, fashionmallisto sai alkunsa  Consort Original -purjehdustakista kun milanolainen skootterijengi otti takin vuonna 1984 univormukseen.

 Vuonna 1965 merellä käytettäväksi suunnitellusta takista syntyi hetkessä  yli Euroopan pyyhkäissyt katumuoti-ilmiö. Nykyään  Henri Lloydin lifestyle mallistoa myydään  niin Australiassa kuin Suomessakin.

Sebago

Sebago

Merivesi. Aurinko. Seikkailu. 

Näistä elementeistä alkoi Sebagon tarina vuonna 1946  Yhdysvalloissa New Englandin osavaltiossa. Tänään rentoa Amerikan itärannikon casual- ja jäljittelemätöntä merihenkistä tyyliä edustava kenkä- ja vaatemerkki Sebago on kuuluisa toiminnallisuudestaan.

Sebago on alansa edelläkävijä, jonka maine perustuu käsinompeluun, viimeisteltyihin yksityiskohtiin sekä aitoon amerikkalaiseen tyyliin. Sebagon tavoitteenaan täyttää merihenkisen asiakaskuntansa vaativimmatkin toiveet.

 

Holebrook

Holebrook

Pohjoismainen saaristo ja meri näkyvät Holebrookin tuotteissa sekä ruotsalaisena laatuna että toimivuutena. Holebrookin vaatteita voisikin verrata rantakiviin, ne on  tehty kestämään ja vanhentumaan ajan mukana arvokkaasti. 

Holebrookin tuotteet ovat mukavia ja huolellisesti valmistettuja. Vastapainona nykymaailman nopeatempoiselle muutokselle Holebrookin vaatteet ovat designiltaan ajattomia ja ne on valmistettu kestämään vuosia.

Oxford Blue

Oxford Blue

Oxford Blue  Heritage Coyntry Clothing- malliston öljykangastakit –ja hatut ovat todelllisia ikiklassikoita. Ne on  huolella valmistettu Englannissa hienoimmista British Millerain öljykankaista.

Oxford Blue vaatteet miehille ja naisille on suunniteltu kaupunkiin, maalle ja vapaa-aikaan erilaisiin sääolosuhteisiin.

Dolomite

Dolomite

Dolomiten juuret löytyvät vuodesta 1897,  kun Joseph Garbuio avasi kenkätehtaan Italiassa. Vuosien varrella Dolomite on laajentanut tuotevalikoimaansa luonnossa ja vuoristossa liikkuville, aktiivisille käyttäjille suunnattuihin  tuotteisiin. Pitkän historiansa aikana Dolomite on mm. varustanut monia vuorikiipeilyretkikuntia, mikä on kehittänyt osaamista suunnitella laadukkaita ja toimivia tuotteita. Käytännöllisiksi suunnitellussa  vaatteissa  näkyy  italialainen tyyli ja muodikkuus.

Hanko Collection

Hanko Collection

Hanko Collection on saanut innoituksensa  rakkaudesta Hankoon. Hanko-tuotteet ovat myynnissä vain Navy Blue Shopeissamme Hangossa ja Helsingissä ja tuoteperhe kasvaa kesä kesältä.  Hanko - tuoteperheeseen kuuluu tuotteita koko perheelle ja kesäkotiin sekä veneeseen: huppareita, t-paitoja, lippiksiä, pipoja, collegeshortseja  ja -housuja, fleecetakkeja, kätevä shopperikassi ja tyynynpäällinen.

Tuotteet ovat rennosti ylellisiä - aivan kuten Hankokin!