Ostoskorisi on tyhjä.

Toimitusehdot

Verkkokaupassamme voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa ostokset vain verkkomaksuna. Luotolla tai osamaksulla maksaessa asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Noudatamme  yleisiä verkkokauppa/postimyyntilakeja ja säännöksiä.

Toimitamme tilaukset tällä hetkellä manner Suomeen. Käytämme Postia toimituksiimme. Tilaus toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen tai Postin kotiinkuljetuksena tai Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 6,90 € per lähetys, kun lähetys toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Postin kotiinkuljetuksena toimitusmaksu on 15 € per lähetys.

Postin kotiinkuljetuksena 
Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Nouto Postista
Nouda tilauksesi valitsemastasi postin noutopisteestä.
Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä, sähköpostilla tai postiosoiteeseesi jaettuna paperisena saapumisilmoituksena. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Lähimmän postin noutopisteen löydät www.posti.fi

Nouto Postin pakettiautomaatilta
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä.
Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti www.posti.fi.

Nouto myymälästä
Voit myös noutaa maksamasi tuotteet Navy Blue Shop myymälästämme Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki, jolloin emme peri lähetyksestä toimituskuluja. Navy Blue Shop on avoinna  arkisin 10.30-18.00, la 10.00 - 16.00 su 12.00 - 16.00

Toimitusaikamme on 2 - 4 arkipäivää. 

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- tai lähetyskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, mutta tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Verkkokauppamme  pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen ilmoitettu hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta esim. Dolomite takki 14,90 kun sen oikea hinta on 149,00.