Toimitusehdot ja palautukset

Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös ALE-tuotteita. Palauttaminen on Postin kautta on maksullista lukuun ottamatta tuotteen vaihtoja, joten sinun tulee maksaa postipakettipalautuksen lähetyskulut. Voit palauttaa tuotteen maksutta myymäläämme Helsingissä, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Perutessasi tilauksesi ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fi . Myös halutessasi vaihtaa tuotteen kokoa tai mallia ennen tuotteen lähettämistä ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fisaadaksesi tarkemmat ohjeet tuotevaihdosta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa.

Palautusohjeet

1. Ilmoita palautuksesta

​ Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen myynti@navyblue.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran saapumisesta.

2. Pakkaa palautuslähetys ja lähetä postipakettina.

Pakkaa palautettavat tuotteet ja niiden mukana tullut lähetyslista alkuperäiseen lähetyspakkaukseen viimeistään 14 päivän sisällä palautusilmoituksesta. Lähetä postipakettina ja säilytä saamasi lähetyksen seurantakoodi. Palautettavan tuotteen tulee olla hyvin pakattu ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautusosoite: Oy Navy Blue Trading Ltd, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki, puh: 040 351 0987.

Huom! Myös Postin automaatin kautta tehtyihin palautuksiin tulee merkitä em. palautusosoite.

Lähimmän Postin toimipisteen löydät osoitteesta www.posti.fi. Palauttaminen on maksullista, joten sinun tulee maksaa palautuksen lähetyskulut. Pyydä palautuslähetyksestä kuitti palvelupisteestä ja säilytä se. Kuitti on tosite tuotteen palautuksesta.

3. Palauta myymälään

Voit palauttaa tuotteen henkilökohtaisesti maksutta myymäläämme Navy Blue Shop, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Muistathan ottaa tilausvahvistuksen tai kuitin mukaasi.

Huomaathan, että myymälän kassalla ei makseta rahapalautusta, vaan hyvitys tehdään maksunvälittäjämme Paytrail Oyj:n kautta ostossa käyttämällesi maksutavalle.

Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian. Palautuksen saapuminen varastollemme voi kestää 5-10 arkipäivää. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.