Toimitusehdot ja palautukset

Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös ALE-tuotteita.

Palauttaminen on maksullista lukuun ottamatta tuotteen vaihtoja. Palautuskulu (6,90€) vähennetään palautuksen loppusummasta. Halutessasi vaihtaa tuotteen kokoa tai mallia ota meihin yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä saadaksesi tarkemmat ohjeet tuotevaihdosta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa.

Palautusohjeet

1. Ilmoita palautuksesta

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen myynti@navyblue.fi

2. Pakkaa palautuslähetys ja lähetä postipakettina.

Pakkaa palautettavat tuotteet ja niiden mukana tullut lähetyslista alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Palautettavan tuotteen tulee olla hyvin pakattu ja alkuperäispakkauksessaan.

Tuotteen mukana on palautuksen postituslappu, kiinnitä se huolellisesti pakatun palautuspaketin päälle ja vie se Postin palvelupisteeseen. Löydät lähimmän palvelupisteen Postin sivuilta osoitteesta https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla. Palauttaessasi pakettia Postin automaattiin täytyy paketti rekisteröidä Postin sivuilla etukäteen, ks. ohjeet https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/palauta-paketti.

Jos palautat paketin Postiin tai Postin noutopisteeseen, niin pyydä palautuslähetyksestä kuitti palvelupisteestä ja säilytä se. Kuitti on tosite tuotteen palautuksesta.

3. Palauta myymälään

Voit palauttaa tuotteen henkilökohtaisesti maksutta myymäläämme Navy Blue Shop, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Muistathan ottaa tilausvahvistuksen tai kuitin mukaasi.

Huomaathan, että myymälän kassalla ei makseta rahapalautusta, vaan hyvitys tehdään maksunvälittäjämme Paytrail Oyj:n kautta ostossa käyttämällesi maksutavalle.

Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian. Palautuksen saapuminen varastollemme voi kestää 5-10 arkipäivää. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.