Palautukset

Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös ALE-tuotteita.

Palauttaminen on maksullista lukuun ottamatta tuotteen vaihtoja, joten sinun tulee maksaa postipakettipalautuksen lähetyskulut. Halutessasi vaihtaa tuotteen kokoa tai mallia ota meihin yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä saadaksesi tarkemmat ohjeet tuotevaihdosta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa.

Palautusohjeet

1. Ilmoita palautuksesta

​ Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen myynti@navyblue.fi

2. Pakkaa palautuslähetys ja lähetä postipakettina.

Pakkaa palautettavat tuotteet ja niiden mukana tullut lähetyslista alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Lähetä pakettina ja säilytä saamasi lähetyksen seurantakoodi. Palautettavan tuotteen tulee olla hyvin pakattu ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautusosoite: Navy Blue Trading Ltd, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki.

Lähimmän Postin toimipisteen löydät osoitteesta www.posti.fi. Palauttaminen on maksullista, joten sinun tulee maksaa palautuksen lähetyskulut. Pyydä palautuslähetyksestä kuitti palvelupisteestä ja säilytä se. Kuitti on tosite tuotteen palautuksesta.

3. Palauta myymälään

Voit palauttaa tuotteen henkilökohtaisesti maksutta myymäläämme Navy Blue Shop, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Muistathan ottaa tilausvahvistuksen tai kuitin mukaasi.

Huomaathan, että myymälän kassalla ei makseta rahapalautusta, vaan hyvitys tapahtuu kuten normaalisti verkkokaupassa.

Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian. Palautuksen saapuminen varastollemme voi kestää 5-10 arkipäivää. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, maksupalvelun tarjoajamme Checkout Finland hyvittää rahasi takaisin. Mikäli olet tilannut tuotteita laskulla tai osamaksulla, saat tiedon hyvityksestä valitsemaltasi laskutuspalveluntarjoajalta.