Oxford Blue
Burley Antique wax jacket öljykangastakki

79.00 € / 199.00 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Burley Antique wax jacket öljykangastakki, Ruskea

Ruskea

Englantilaisen Oxford Blue tuotemerkin Burley Antique unisex öljykangastakki. Oxford Blue merkillä on pitkä historia korkealaatuisten vaatteiden valmistuksesta kohtuuhintaan, klassinen öljykangastakki onkin tuulisen ja sateisen päivän loistava käyttötakki keväästä syksyyn.

Oxford Blue pinssi ja samettikaulus.

2 -suuntainen vetoketju.

Sivuhalkiot ja irtohuppu

Povitasku, läpälliset etutaskut neppareilla ja viistotaskut.

Valmistettu Englannissa.

Materiaali

Päällinen British Millerain 100% puuvilla.

Vuori 35% nylon, 35% akryyli, 30% villa

Mitat: koko L

Rinnanympärys:140cm

Hihan pituus kainalosta: 56 cm

Selän pituus: 81 cm

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.