Yhteystiedot

Navy Blue Shop Helsinki ja verkkokauppa

Veneentekijäntie 7
00210 Helsinki
Myymälämme Lauttasaaressa palvelee ark. 10.30-18, la 11-15, su suljettu.

Teidän asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuus on meille tärkeintä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Myymälämme sijaitsevat kivijalassa ja ovat ruuhkattomia. Kiinnitämme myymälässä erityistä huolellisuutta hygieniaan, desinfioimme pintoja ahkerasti, jotta asioiminen meillä olisi mahdollisimman turvallista. Verkkokaupastamme toimii normaalisti tai voit myös tilata tuotteet noudettavaksi kivijalkamyymälästämme kassan noutopisteeltä.

Navy Blue Shop - myymälä sijaitsee Lauttasaaressa, HSK:n venesataman läheisyydessä. Liikkeemme edessä on maksuton asiakaspysäköinti. Meille pääset kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä, lähin metroasema on Lauttasaari, josta pääsee meille linja-autolla 21.

Puhelin

Puh: 040 351 0987

Sähköposti

myynti@navyblue.fi
Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin arkisin 24 tunnin sisällä.

Chat

Palvelu avoinna myymälän aukioloaikoina

Hanko

Navy Blue Shop Hanko Vuorikatu

Vuorikatu 8-10, 10900 Hanko

puh. 046 6565642

Avoinna to-pe 12-17, la 10-15.

Navy Blue Shop Hanko Itäsatama

Itäsatama, 10900 Hanko

suljettu tältä kesältä

Pop-up kesämyymälä Kuhmoinen

Vierasvenesatama

suljettu tältä kesältä

Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppamme valikoima ja tuotteiden hinnat ovat Lauttasaaren myymälän. Valikoimamme ja tuotteiden hinnat muissa myymälöissämme ovat myymäläkohtaisia.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.