PJS Second Life

Parajumpersin tuotteet on alusta lähtien tehty pitkäkestoisiksi. Pääsuunnittelija Massimo Rossetti ja hänen työtoverinsa suunnittelevat sekä toimivia että hyvännäköisiä vaatteita pyrkien aina luomaan kestäviä vaatteita tyylin, laadun ja toimivuuden näkökulmasta. Tämän toimintamallin ansiosta vaatetta ei tarvitse heti uusia.

Jos sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että haluat päivittää hyvin palvelleen Parajumpers takkisi uuteen, niin voit laittaa takkisi kauttamme kiertoon. Meillä Navy Blue Shopissa on Parajumpers takkien kierrätystä varten Second Life ohjelma. Otamme PJS Second Life ohjelman puitteissa puhtaan, ehjän, hajuttoman ja myyntikelpoisen Parajumpers takkisi vaihdossa normaalihintaiseen uuteen Parajumpers takkiin. Takissa täytyy olla tallella täydellinen tuotelappu QR- ja tuotekoodeineen. Hyvitämme takistasi 20% alennuksen verran normaalihintaisen ja 10% alennuksen verran alennetun tuotteen oston yhteydessä. Pidätämme oikeuden valita Second Life ohjelman puitteissa vaihdossa otettavat takit. Second Life palvelu toimii Lauttasaaren myymälässä.

Meillä Lauttasaaren myymälässä on nyt myynnissä Second Life ohjelman kautta tulleita takkeja. Tervetuloa Lauttasaaren myymälämme takkikaupoille!

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.