Navy Blue Shopin tarina

Navy Blue Shopin tarina alkaa Helsingin Lauttasaaresta vuonna 2008, jolloin avattiin ensimmäinen kivijalkaliike osoitteessa Heikkiläntie 1. Liikkeen perustamiseen ajoi palava kiinnostus ajattomiin ja laadukkaisiin aikuisille suunnattuihin vaatteisiin sekä jalkineisiin.

Seuraavan vuoden kesällä Hangon Itäsataman Navy Blue Shop kesämyymälä aloitti toimintansa ja edelleenkin kesä-heinäkuussa kesäkojumme ovet aukeavat palvelemaan satamassa kävijöitä.

Vuonna 2010 Lauttasaaressa myymälämme muutti nykyiseen osoitteeseensa Veneentekijäntie 7:n. Usein asiakkaamme muistelevat myymäläämme ja käyntiä ostoksilla jo Heikkiläntien ajoilta saakka. On upea huomata, kuinka pitkäaikaisia asiakkaita meillä onkaan.

Hangossa avasimme Itäsataman kesämyymälän lisäksi Vuorikadulle Navy Blue Shop myymälän kesällä 2011. Ensin myymälä toimi osoitteessa Vuorikatu 12-14, kunnes vuonna 2013 siirryimme samalla kadulla kulmahuoneistoon osoitteeseen Vuorikatu 8-10 missä myymälämme on avoinna ympärivuotisesti.

Kesällä 2021 avasimme Kuhmoisiin vierasvenesatamaan kesäkausina toimivan pop-up myymälän ja toukokuussa 2022 Uuteenkaupunkiin Uki Outletiin pop-up kesämyymälän.

Navy Blue Shopin alun valikoima, joka oli suunnattu pääosin miehille ja koostui muutamasta merihenkisestä merkistä sekä brittiläisestä Oxford Blue brändistä, on vuosien saatossa kehittynyt sekä kasvanut useilla laadukkailla ja mielenkiintoisilla merkeillä niin miehille kuin naisillekin. Mukana on amerikkalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaalaisia brändejä, joiden kanssa yhteistyö on syntynyt matkan varrella useiden messu- ja ideamatkojen aikana sekä uusien solmittujen tavarantoimittaja- ja päämiessuhteiden myötä.

Päätös mielenkiintoisen valikoimamme kotimaisesta verkkokaupasta navyblue.fi toteutettiin vuonna 2008 ja olemme vuosien varrella kehittäneet kauppaa palvelemaan asiakkaittamme entistä paremmin.

Paljon on tapahtunut alkuvuosista, ja kehittyä haluamme jatkossakin, mutta perusajatus, toimintamme takana on edelleen sama kuin alussa: palava kiinnostus ajattomiin ja laadukkaisiin vaatteisiin sekä jalkineisiin ja halu palvella teitä, asiakkaamme, parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.