Tietoa meistä

Navy Blue Shop on vuonna 1998 perustetun merkkivaatteiden maahantuontiyrityksen, Oy Navy Blue Trading Ltd:n, kotimainen, palveleva laatumerkkien vaateliike ja verkkokauppa Helsingin Lauttasaaressa. Valikoimissamme on ajattomia mutta rennon tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä miehille ja naisille.

Valikoimissamme on yksilöllisiä vaatteita, asusteita ja kenkiä maahantuomiltamme merkeiltä: Parajumpers, Sail Racing, Dolomite, North Sails Collection, Oxford Blue Heritage Country Clothing sekä kesällä Hanko Collectionin hupparit, t-paidat, pipot, lippikset ja kotiin tai veneeseen sopivat sisustustuotteet. Lisäksi olemme valinneet mallistoihin tuotteita monilta muilta tunnetuilta merkeiltä: Sebago, Henri Lloyd, Holebrook, Claire, Geox, Meyer.

Verkkokauppamme varasto toimii 300m2 kokoisen Navy Blue Shop kivijalkamyymälämme yhteydessä Lauttasaaressa Helsingissä, jossa sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin ja jossa vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Halutessasi lisätietoa tuotteista tai palvelustamme myymälämme henkilökunta palvelee sinua numerossa 020 - 7181 760 tai sähköpostitse myynti@navyblue.fi