Parajumpers

Parajumpers

Vuonna 2005 perustettu italialainen Parajumpers vaatemerkki on saanut inspiraationsa Yhdysvaltain ilmavoimien pelastusryhmä Pararescue Jumpersista, jonka mukaan merkki myös nimettiin. Vaatesuunnittelija Massimo Rossetin tavoitteena oli luoda erittäin lämmin takki, jonka tärkein ominaisuus olisi sen toiminnallisuus.Tämä filosofia heijastuu koko Parajumpersin mallistoon.

Sebago

Sebago

Merivesi, aurinko, seikkailu. Näistä elementeistä alkoi Sebagon tarina vuonna 1946 USA:ssa New Englandin alueella. Tänään rentoa Amerikan itärannikon casual- ja jäljittelemätöntä merihenkistä tyyliä edustava kenkä- ja vaatemerkki Sebago on alansa edelläkävijä. Sebagon maine perustuu käsinompeluun, viimeisteltyihin yksityiskohtiin sekä tavoitteeseen täyttää asiakaskuntansa vaativimmatkin toiveet.

Sail Racing

Sail Racing

Sail Racing on innovatiivinen vaatevalmistaja, joka on erikoistunut purjehtijoille sekä vapaa-aikaan että äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltuihin, huippulaadukkaisiin vaatteisiin jotka seuraavat myös muodin virtauksia.

Holebrook

Holebrook

Pohjoismainen saaristo ja meri näkyvät Holebrookin tuotteissa sekä ruotsalaisena laatuna että toimivuutena. Holebrookin vaatteita voisikin verrata rantakiviin, ne on tehty kestämään ja vanhentumaan ajan mukana arvokkaasti.

Hanko Collection

Hanko Collection

Hanko Collection on saanut innoituksensa rakkaudesta Hankoon. Hanko-tuotteet ovat myynnissä vain Navy Blue Shopeissamme Hangossa ja Helsingissä. Hanko - tuoteperheeseen kuuluu tuotteita koko perheelle ja kesäkotiin sekä veneeseen: huppareita, t-paitoja, lippiksiä, pipoja, collegehousuja, fleecetakkeja, kätevä shopperikassi ja tyynynpäällinen.

Tuotteet ovat rennosti ylellisiä - aivan kuten Hankokin!

Oxford Blue

Oxford Blue

Oxford Blue Heritage Country Clothing- malliston öljykangastuotteetovat todelllisia ikiklassikoita. Ne ovat huolella valmistettu Englannissa.

Oxford Blue vaatteet miehille ja naisille on suunniteltu kaupunkiin, maalle ja vapaa-aikaan erilaisiin sääolosuhteisiin.

Claire

Claire

Claire on tanskalainen 1975 perustettu naistenvaatteita valmistava perheyritys. Clairen naisellinen mallisto koostuu laadukkaista materiaaleista, usein luonnonmateriaaleista, valmistetuista vaatteista. He käyttävät mallistossaan klassisia skandinaaveille hienosäädettyjä värisävyjä. Clairen toiminnassa on myös monialaisesti huomioitu eettiset ja ekologiset toimintamallit.

Blue Sportswear

Blue Sportswear

Perustettu vuonna 2010 Tanskassa. Meren ja maan inspiroimana valmistamme vaatteita vain parhaimmista ja kestävimmistä luonnonmateriaaleista. Pyrimme suunnittelemaan ajattomia ja klassisia vaatteita ja tekemään vaatteistamme mukavia käyttää.

New Zealand Auckland

New Zealand Auckland

NZA New Zealand Auckland brändi hakee inspiraationsa Uuden-Seelannin lumoavasta ja henkeäsalpaavasta luonnosta. Tämä näkyy vaatteiden tyylissä, värityksessä ja kuoseissa

Barbour

Barbour

Barbour tunnetaan ikonisista säänkestävistä vahakangastakeistaan, nykyisin sen valikoimaan kuuluvat myös ajattomat ja klassiset paidat, neuleet ja asusteet.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.