Brändit

Parajumpers

Parajumpers

Vuonna 2005 perustettu italialainen Parajumpers vaatemerkki on saanut inspiraationsa Yhdysvaltain ilmavoimien pelastusryhmä Pararescue Jumpersista, jonka mukaan merkki myös nimettiin. Pelastusryhmä on koulutettu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa. APE & Partners & Massimo Rossetin tavoitteena oli luoda erittäin lämmin takki, jonka tärkein ominaisuus olisi sen toiminnallisuus. APE & Partners ja Massimo Rossetti ottivat vaatimattomaksi tavoitteekseen suunnitella täydellisen takin.

Parajumpers on tarkka siitä että heidän käyttämänsä turkikset tuotetaan kestävästi ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Naisten malliston turkikset ovat Suomessa tuotettua Saga Fursin suomensupia ja miesten mallistossa Pohjois-Amerikan luonnonvaraista kojoottia. Kaikki untuva jota Parajumpers käyttää tuotteissaan on saatu sivutuotteena elintarviketuotantoa varten kasvatetuista eläimistä ja eikä sitä ole saatu elävistä eläimistä.

Sail Racing

Sail Racing

Sail Racing on innovatiivinen vaatevalmistaja, joka on erikoistunut purjehtijoille sekä vapaa-aikaan että äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltuihin, huippulaadukkaisiin vaatteisiin.

Sail Racingin tarina alkoi vuonna 1977, kun joukko aktiivisia ruotsalaisia purjehduksen harrastajia päätti perustaa yrityksen, joka suunnittelisi ja valmistaisi heidän vaatimuksiaan vastaavia vaatteita. Toimintansa alusta lähtien Sail Racing on pitänyt johtoajatuksenaan suunnittelijoiden, aktiivikäyttäjien ja materiaalitoimittajien yhteistyötä, jotta tuotteet vastaisivat vaativimpienkin käyttäjien tarpeita ja seuraisivat myös muodin virtauksia.

Sebago

Sebago

Merivesi. Aurinko. Seikkailu.

Näistä elementeistä alkoi Sebagon tarina vuonna 1946 Yhdysvalloissa New Englandin osavaltiossa. Tänään rentoa Amerikan itärannikon casual- ja jäljittelemätöntä merihenkistä tyyliä edustava kenkä- ja vaatemerkki Sebago on kuuluisa toiminnallisuudestaan.

Sebago on alansa edelläkävijä, jonka maine perustuu käsinompeluun, viimeisteltyihin yksityiskohtiin sekä aitoon amerikkalaiseen tyyliin. Sebagon tavoitteenaan täyttää merihenkisen asiakaskuntansa vaativimmatkin toiveet.

Dolomite

Dolomite

Dolomiten juuret löytyvät vuodesta 1897, kun Joseph Garbuio avasi kenkätehtaan Italiassa. Vuosien varrella Dolomite on laajentanut tuotevalikoimaansa luonnossa ja vuoristossa liikkuville, aktiivisille käyttäjille suunnattuihin tuotteisiin. Pitkän historiansa aikana Dolomite on mm. varustanut monia vuorikiipeilyretkikuntia, mikä on kehittänyt osaamista suunnitella laadukkaita ja toimivia tuotteita. Käytännöllisiksi suunnitellussa vaatteissa näkyy italialainen tyyli ja muodikkuus.

Holebrook

Holebrook

Pohjoismainen saaristo ja meri näkyvät Holebrookin tuotteissa sekä ruotsalaisena laatuna että toimivuutena. Holebrookin vaatteita voisikin verrata rantakiviin, ne on tehty kestämään ja vanhentumaan ajan mukana arvokkaasti.

Holebrookin tuotteet ovat mukavia ja huolellisesti valmistettuja. Vastapainona nykymaailman nopeatempoiselle muutokselle Holebrookin vaatteet ovat designiltaan ajattomia ja ne on valmistettu kestämään vuosia.

North Sails

North Sails

Yhdysvaltalainen purjehduksen olympia kultamitalisti Lowell North perusti purjeita valmistavan North Sails yrityksen 1957. Vaatemallisto syntyi Lowellin ideasta käyttää purjemateriaaleja vaatteiden valmistuksessa. Nykyisin North Sailsin vaatemallisto suunnitellaan Italiassa ja se koostuu rennon tyylikkäästä vapaa-ajan vaatemallistosta naisille, miehille ja lapsille. North Sails tuotteet tunnistaa sen ikonisesta pyöreästä logosta.

Oxford Blue

Oxford Blue

Oxford Blue Heritage Coyntry Clothing- malliston öljykangastakit –ja hatut ovat todelllisia ikiklassikoita. Ne on huolella valmistettu Englannissa hienoimmista British Millerain öljykankaista.

Oxford Blue vaatteet miehille ja naisille on suunniteltu kaupunkiin, maalle ja vapaa-aikaan erilaisiin sääolosuhteisiin.

Canadian Classics

Canadian Classics

Canadian Classics tuotteet ovat saaneet inspiraationsa yhdistämällä Kanadan metropolien urbaanin katukultturin ja kauniin luonnon. Sen tuotteet ovat kotonaan niin katukahviloissa kuin ulkona luonnossakin. Tämä on saavutettu käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja panostamalla tuotteiden istuvuuteen ja käyttömukavuuteen.

Hanko Collection

Hanko Collection

Hanko Collection on saanut innoituksensa rakkaudesta Hankoon. Hanko-tuotteet ovat myynnissä vain Navy Blue Shopeissamme Hangossa ja Helsingissä ja tuoteperhe kasvaa kesä kesältä. Hanko - tuoteperheeseen kuuluu tuotteita koko perheelle ja kesäkotiin sekä veneeseen: huppareita, t-paitoja, lippiksiä, pipoja, collegeshortseja ja -housuja, fleecetakkeja, kätevä shopperikassi ja tyynynpäällinen.

Tuotteet ovat rennosti ylellisiä - aivan kuten Hankokin!

Henri Lloyd

Henri Lloyd

Henri Lloydin, alkuperäisen brittiläisen purjehdusbrändin, fashionmallisto sai alkunsa Consort Original -purjehdustakista kun milanolainen skootterijengi otti takin vuonna 1984 univormukseen.

Vuonna 1965 merellä käytettäväksi suunnitellusta takista syntyi hetkessä yli Euroopan pyyhkäissyt katumuoti-ilmiö. Nykyään Henri Lloydin lifestyle mallistoa myydään niin Australiassa kuin Suomessakin.

Il Granchio

Il Granchio

Il Granchio ja Fransesca Dei ovat Toscanassa Italiassa olevan perinteikkään Supermaglia neulekutomon brändejä. Malliston lippulaivoina ovat konepestävät 100% merino villaneuleet ja pehmeät kasmirvillaa sisältävät neuleet. Neuleiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat kesällä miesten rennot pikeepaidat.

Repeat

Repeat

Repeat on tunnettu erittäin korkealaatuisista kasmir neuleistaan. Mallistosa korostuu ajaton, klassinen ja suoraviivainen suunnittelu. Kasmir neuleiden rinnalle mallistosta löytyy myös trikoita ja asusteita.

Venti

Venti

Venti ja Casamoda saksalaisen perinteikkään paitavalmistajan Heinrich Katt Gmbh:n tuotemerkkejä. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja ne ovat suunnittelultaan klassisia joissa on moderneja pieniä yksityiskohtia. Casa Moda mallit ovat väljempää mitoitusta ja Venti mallit ovat modernilla leikkauksella toteutettuja.

Geox

Geox

Geox on innovatiivinen italialainen vaatteiden ja jalkineiden valmistaja, jonka mottona on ”breathable fashion and wearable wellness for everyone” eli hengittävyys ja mukavuus on kaiken keskiössä. Geox on kehittänyt hengittävät, mutta samalla vettäpitävät kengänpohjat. Tämä tekninen innovatiivisuus yhdistettynä italialaiseen tyylikkyyteen tekee Geoxista ainutlaatuisen.

Claire

Claire

Claire on tanskalainen 1975 perustettu naistenvaatteita valmistava perheyritys. Clairen naisellinen mallisto koostuu laadukkaista materiaaleista, usein luonnonmateriaaleista, valmistettuja vaatteita klassisissa skandinaaveille hienosäädetyissä värisävyissä. Clairen toiminnassa on myös monialaisesti huomioitu eettiset ja ekologiset toimintamallit.

Saddler

Saddler

Saddler tunnetaan korkealaatuisista, nahasta valmistetuista valmistaa laukuista ja asusteista. Se on yksi pohjoismaiden johtavia yrityksiä alallaan. Saddlerin toiminta perustuu yrityksen intohimoon nahkatuotteita kohtaan ja tämä näkyy sen toiminnassa mm. sen suhteeseen ympäristöön, oikeudenmukaisiin työolosuhteisiin ja käsityön laadun arvostukseen.

Hofler

Hofler

Hofler-käsineet on suunniteltu Suomessa vaativiin kotimaisiin olosuhteisiin. Muotoilu ja materiaalivalinnat on toteutettu parhaan mukavuuden takaamiseksi. Hoflerilla on voimassa useita käsinepatentteja sekä mallisuojia.