Toimitusehdot ja -tavat

Toimitusehdot

Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös ALE-tuotteita. Palauttaminen on Postin kautta on maksullista lukuun ottamatta tuotteen vaihtoja, joten sinun tulee maksaa postipakettipalautuksen lähetyskulut. Voit palauttaa tuotteen maksutta myymäläämme Helsingissä, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Perutessasi tilauksesi ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fi. Myös halutessasi vaihtaa tuotteen kokoa tai mallia ennen tuotteen lähettämistä ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fisaadaksesi tarkemmat ohjeet tuotevaihdosta, pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Jos et nouda tuotetta postista, veloitamme sekä lähettämisestä palautumisesta aiheutuvia kuluja 20€. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa. Katso tarkemmat tiedot palautuksista tästä.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset koko Suomeen, myös Ahvenanmaalle, postitse lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 6,90 € per lähetys alle 25€ tilauksiin, kun lähetys toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Helsingin kivijalka myymälästämme.

Nouto Postista
Nouda tilauksesi valitsemastasi postista.
Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti-Green lähetys. Lähimmän postin löydät www.posti.fi

Nouto Postin pakettiautomaatilta
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä.
Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti www.posti.fi.

Nouto myymälästä
Voit myös noutaa maksamasi tuotteet Navy Blue Shop myymälästämme Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki, jolloin emme peri lähetyksestä toimituskuluja. Navy Blue Shop Helsinki on avoinna arkisin 10.30-18.00, la 11.00 - 15.00, su suljettu.

Postin kotiinkuljetus

Voit tilata myös ostoksesi suoraan kotiisi toimitettuna Postin kotiinkuljetuspalvelulla 15€ hintaan.

Toimitusaikamme on normaalisti 2 - 5 arkipäivää.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- tai lähetyskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, mutta tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Verkkokauppamme pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen ilmoitettu hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta esim. Dolomite takki 17,90 kun sen oikea hinta on 79,00.

Verkkokaupassamme voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa ostokset vain verkkomaksuna. Luotolla tai osamaksulla maksaessa asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Noudatamme yleisiä verkkokauppa/postimyyntilakeja ja säännöksiä.

Toimitus Ahvenanmaalle

Toimitamme tilaukset myös Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun lähetämme tilauksesi, näin vältyt kaksinkertaiselta arvonlisäveron maksulta. Maksat arvolisäveron tilausta noutaessasi.

Reklamaatiot

Jos haluat tehdä reklamaation verkkokaupasta ostamastasi tuotteesta, ole yhteydessä meihin myynti@navyblue.fi ennen kuin palautat tuotteen.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.