Toimitusehdot ja -tavat

Toimitusehdot

Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös ALE-tuotteita. Palauttaminen on Postin kautta on maksullista (6,90€) lukuun ottamatta tuotteen vaihtoja. Tuotetta voit vaihtaa maksutta yhden kerran. Palautuksen voit tehdä lähetyksessä mukana tullevalla Postin palautustarralla. Palautuskulu (6,90€) vähennetään palautuksen loppusummasta. Voit palauttaa tuotteen maksutta myymäläämme Helsingissä, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki. Perutessasi tilauksesi ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fi . Myös halutessasi vaihtaa tuotteen kokoa tai mallia ennen tuotteen lähettämistä ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@navyblue.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet tuotevaihdosta, pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Jos et nouda tuotetta postista, veloitamme sekä lähettämisestä palautumisesta aiheutuvia kuluja 20€. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa. Katso tarkemmat tiedot palautuksista tästä.

Toimitusaikamme on normaalisti 2 - 5 arkipäivää. Jos tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu verkkokaupan varastosta on lähetysaika noin 7-14 työpäivää. Otamme sinuun yhteyttä, jos näin on päässyt käymään. Pidätämme myös oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- tai lähetyskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, mutta tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan. Tuotteiden hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, kivijalkamyymälöidemme hinnat ja valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Verkkokauppamme pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen ilmoitettu hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta esim. Dolomite takki 17,90 kun sen oikea hinta on 79,00.

Verkkokaupan tuotteet ovat pääosaltaan myyynnissä Lauttasaaren myymälässä ja joissakin tilanteissa, esim. kiireisinä alennusmyyntiaikoina, verkkokaupan saldot eivät ehdi päivittyä samassa tahdissa kun tuotteita myydään myymälän puolelta, joten tuote voi olla loppu vaikka verkkokaupan se näyttäisikin vielä olevan saatavilla.

Verkkokaupassamme voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa ostokset vain verkkomaksuna. Luotolla tai osamaksulla maksaessa asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Noudatamme yleisiä verkkokauppa/postimyyntilakeja ja säännöksiä.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset koko Suomeen, myös Ahvenanmaalle, postitse lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 6,90 € per lähetys alle 69€ tilauksiin, kun lähetys toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Helsingin kivijalka myymälästämme.

Nouto Postista
Nouda tilauksesi valitsemastasi postista.
Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti-Green lähetys. Lähimmän postin löydät www.posti.fi

Nouto Postin pakettiautomaatilta
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä.
Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti www.posti.fi.

Nouto myymälästä
Jos olet pääkaupunkiseudulla, kätevä tapa on noutaa tilaamasi tuotteet Navy Blue Shop myymälästämme Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki (Lauttasaari), jolloin voit samalla sovittaa tuotteen ja tehdä mahdollisen tuotevaihdonkin tarvittaessa. Navy Blue Shop Helsinki on avoinna arkisin 10.30-18.00, la 11.00 - 15.00, su suljettu.

Postin kotiinkuljetus

Voit tilata myös ostoksesi suoraan kotiisi toimitettuna Postin kotiinkuljetuspalvelulla 15€ hintaan.

Toimitus Ahvenanmaalle

Toimitamme tilaukset myös Ahvenanmaalle. Sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron ja maksat tilauksestasi verollisen hinnan kassalla. Vähennämme arvonlisäveron tilauksen summasta samalla, kun lähetämme tilauksesi, näin vältyt kaksinkertaiselta arvonlisäveron maksulta. Maksat arvolisäveron tilausta noutaessasi.

Shipping to Åland

The prices on our website include VAT and the price paid at the checkout includes VAT. We will refund the VAT when the order is shipped, which means you avoid being taxed twice. You will have to pay the VAT for the order when picking it up.

Reklamaatiot

Jos haluat tehdä reklamaation verkkokaupasta ostamastasi tuotteesta, ole yhteydessä meihin myynti@navyblue.fi ennen kuin palautat tuotteen.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.