Toimitusehdot

Toimitamme tilaukset Manner-Suomessa postitse lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 6,90 € per lähetys alle 59€ tilauksiin, kun lähetys toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Helsingin myymälästämme.Tilaukset ovat mahdollisia verkkokaupastamme vain Manner-Suomeen.

Nouto Postista
Nouda tilauksesi valitsemastasi postista.
Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti-Green lähetys. Lähimmän postin löydät www.posti.fi

Nouto Postin pakettiautomaatilta
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä.
Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti www.posti.fi.

Nouto myymälästä
Voit myös noutaa maksamasi tuotteet Navy Blue Shop myymälästämme Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki, jolloin emme peri lähetyksestä toimituskuluja. Navy Blue Shop Helsinki on avoinna arkisin 10.30-18.00, la 10.00 - 16.00, su 12.00 - 16.00

Toimitusaikamme on 1 - 4 arkipäivää.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- tai lähetyskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, mutta tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Verkkokauppamme pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen ilmoitettu hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta esim. Dolomite takki 17,90 kun sen oikea hinta on 79,00.

Verkkokaupassamme voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa ostokset vain verkkomaksuna. Luotolla tai osamaksulla maksaessa asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Noudatamme yleisiä verkkokauppa/postimyyntilakeja ja säännöksiä.

Please note that we do not ship to outside mainland Finland.