Oxford Blue
Knightsbridge topattu öljykangastakki

129.00 € / 189.00 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Oxford Blue: Knightsbridge topattu öljykangastakki, Vaaleanruskea

Vaaleanruskea

Oxford Blue: Knightsbridge topattu öljykangastakki, Ruskea

Ruskea

Englantilaisen Oxford Blue tuotemerkin Knightsbridge öljykangastakki vanutäytteellä. Oxford Blue merkillä on pitkä historia korkealaatuisten vaatteiden valmistuksesta kohtuuhintaan. Klassinen öljykangastakki onkin tuulisen ja sateisen päivän loistava käyttötakki keväästä syksyyn.

Samettikaulus.

2 -suuntainen vetoketju.

Povitasku ja läpälliset etutaskut.

Hihansuissa säätönepparit

Valmistettu Englannissa.

Materiaali

Päällinen öljykäsitelty 100% puuvilla, täyte 100% polyester,

vuori 100% ruudullinen puuvilla.

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Mittataulu - Oxford Blue: Knightsbridge topattu öljykangastakki

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.