Oxford Blue
Knightsbridge wax coat topattu öljykangastakki

69.00 € / 189.00 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Knightsbridge wax coat topattu öljykangastakki, Vaaleanruskea

Vaaleanruskea

Englantilaisen Oxford Blue tuotemerkin Knightsbridge öljykangastakki vanutäytteellä. Oxford Blue merkillä on pitkä historia korkealaatuisten vaatteiden valmistuksesta kohtuuhintaan. Klassinen öljykangastakki onkin tuulisen ja sateisen päivän loistava käyttötakki keväästä syksyyn.

Samettikaulus.

2 -suuntainen vetoketju.

Povitasku ja läpälliset etutaskut.

Hihansuissa säätönepparit

Valmistettu Englannissa.

Materiaali

Päällinen öljykäsitelty 100% puuvilla, täyte 100% polyester,

vuori 100% ruudullinen puuvilla.

Takin XS koko on väljä, Sen mitat ovat:

Rinnanympärys:120cm

Hihan pituus kainalosta: 47 cm

Selän pituus: 76 cm

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Mittataulu - Knightsbridge wax coat topattu öljykangastakki

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.