Oxford Blue
Katrina wax jacket öljykangastakki

269.90 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Katrina wax jacket öljykangastakki, Tummanruskea

Tummanruskea

Katrina wax jacket öljykangastakki, Laivastonsininen

Laivastonsininen

Englantilaisen Oxford Blue vaatevalmistajan naisten puolipitkä hupullinen öljykangastakki. Oxford Blue takin kangas on laadukasta vettähylkivää ja tuulta pitävää öljykäsiteltyä puuvillakangasta, vuori on countryhenkistä ruutukangasta. Takin takaosa on pidennetty ja sivuilla on neppareilla toimivat säätöremmit istuvuuden lisäämiseksi. Klassinen öljykangastakki on tuulisen ja sateisen päivän takki keväästä syksyyn.

Povitasku.

Hupussa säätönyöri.

Samettitaite hihan alasuissa.

Valmistettu Englannissa.

Materiaalit

100% British Millerain puuvillaa.

100% puuvillavuori

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Mittataulu - Katrina wax jacket öljykangastakki

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.