Oxford Blue
Countrygirl wax jacket öljykangastakki

139.90 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Countrygirl wax jacket öljykangastakki, Ruskea

Ruskea

Countrygirl wax jacket öljykangastakki, Tummanvihreä

Tummanvihreä

Countrygirl wax jacket öljykangastakki, Tummansininen

Tummansininen

Englantilaisen Oxford Blue tuotemerkin Countrygirl öljykangastakki. Countrygirl on klassisen Countryman takin rinnalle tullut uutuusmalli kapeammalla mitoituksella. Oxford Blue merkillä on pitkä historia korkealaatuisten vaatteiden valmistuksesta kohtuuhintaan. Klassinen öljykangastakki onkin tuulisen ja sateisen päivän loistava käyttötakki keväästä syksyyn.

Oxford Blue pinssi ja samettikaulus.

2 -suuntainen vetoketju.

Irtohuppu nepparikiinnityksellä

Povitasku, läpälliset etutaskut neppareilla ja viistotaskut.

Hihansuissa resorit.

Valmistettu Englannissa.

Materiaali

Päällinen öljykäsitelty 100% puuvilla.

Vuori 100% ruudullinen puuvilla.

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Mittataulu - Countrygirl wax jacket öljykangastakki

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.