Oxford Blue
Bray 3 in 1 coat sisätakillinen öljykangastakki

289.00 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Bray 3 in 1 coat sisätakillinen öljykangastakki, Tummanvihreä

Tummanvihreä

Englantilaisen Oxford Blue tuotemerkin Bray öljykangastakki. Oxford Blue merkillä on pitkä historia korkealaatuisten vaatteiden valmistuksesta kohtuuhintaan. Bray öljykangastakki on sopiva käytettäväksi syksystä alkukeväälle sisäpuolella olevan, irroitettavan tikkitakin ansiosta.

Oxford Blue pinssi ja samettikaulus.

2 -suuntainen vetoketju.

Irroitettava tikkitakki sisäpuolella sekä irtohuppu.

Povitasku, läpälliset etutaskut neppareilla ja viistotaskut.

Hihansuissa säätö

Valmistettu Englannissa.

Materiaali

Päällinen öljykäsitelty 6 oz 100% puuvilla.

Vuori 100% ruudullinen puuvilla.

Sisätakki 100% polyester

Öljykangastuotteiden sään kestävästä pintakäsittelystä johtuen niitä ei saa kone- tai kuivapestä. Öljykangas puhdistetaan pyyhkimällä nukkaamatonta kangasta ja haaleaa vettä käyttäen.

Tuotteesta voi tarvittaessa kevyesti harjata pois mahdolliset liat tai hiekat. Jos tuote on kostea, sen annetaan kuivua huoneenlämpöisessä tilassa, jossa ilma pääse kiertämään.

Öljykangas vaatii käsittelyä pysyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla säältä suojaavana. Suosittelemme, että tuote käsitellään vahalla vähintään joka toinen vuosi tai useammin, jos kangas näyttää kuivalta.

Mittataulu - Bray 3 in 1 coat sisätakillinen öljykangastakki

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.