Re:Designed
Freja olkalaukku

60.00 €
Saatavissa seuraavissa väreissä
Freja olkalaukku, Vaaleanruskea

Vaaleanruskea

Tutustu Frejaan – tanskalaisen Re:designed-brändin tyylin ja monipuolisuuden ruumiillistumaan! Tämä 100 % nahasta valmistettu pieni crossover laukku on muoti-ikoni. Kultainen väri loistaa kohokuvioidussa logossa ja häikäisevän kiiltävissä osissa. Kyse ei ole vain ulkonäöstä; Freja on suunniteltu myös käytännöllisyyteen ja siinä on yksi suurempi lokero välttämättömille tavaroillesi ja pieni etutasku pikkutavaroille. Nappikiinnitys pitää kaiken turvassa tyylikkäästi. Huolella käsintehty Freja on ainutlaatuinen taideteos. Ja kirsikkana kakun päällä on säädettävä ja irrotettava hihna, joka antaa sinulle vapauden esitellä tyyliäsi haluamallasi tavalla!

• Käsintehty

• Säädettävä ja irrotettava hihna

• Yksi suurempi lokero ja yksi pieni edessä

Valmistettu Urban Leatherista. Nahkassa on ainutlaatuisten luonnollinen syykuvio. Kevyt vaha on levitetty parantamaan nahan vintage-ilmettä jättäen sen sileäksi ja pehmeäksi.

Verkkokauppamme käyttää toiminnallisia evästeitä, eli ilman niitä kauppa ei toimi oikein. Kaupallisista evästeistä käytämme Facebook Pixeliä, Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria.